Vásárlási feltételek

1. Webáruházunk üzemeltetője (továbbiakban "szolgáltató")

KEOR, s.r.o.
Hlavná 183
93011 Topoľníky
Szlovákia

Cégjegyzékszám: 44137630
Adószám: 2022598226
EU adószám: SK2022598226

2. Alapvető rendelkezések

2.1. A jelen feltételekben nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen feltételek értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

2.2. A jelen feltételek 2017. január 20 .-tól hatályos és visszavonásig hatályban marad. A szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a feltételeket. A felhasználók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

2.3. A felhasználó, amennyiben belép a szolgáltató által üzemeltetett webshop weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webshopnak, a feltételekben foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webshop tartalmának megtekintésére.

2.4. A szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

3. Webáruházunk használata

3.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.parfumstar.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus áruházon (a továbbiakban: Parfumstar.hu webáruház) keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A Parfumstar.hu webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza. A Parfumstar.hu webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. A szerződés nyelve: magyar. A szerződés írásbeli szerződésnek minősül, és nem kerül iktatásra.

3.2. A rendelés menete:

  • Webáruházunkban a vásárlás regisztrációval és anélkül is lehetséges. A regisztráció során meg kell adni egy létező e-mail címet és egy jelszót. A megrendelés teljesítéséhez, illetve a kézbesítéshez a pontos adatok megadása szükséges. A regisztrációt követően azonnal be tud jelentkezni a rendelés megtételéhez az előzőleg megadott e-mail címmel és jelszóval. Módja van hírlevélre való feliratkozásra is, mely révén speciális ajánlatokkal, akciókkal kereshetjük meg Önt hírlevelünkben. A regisztrációt követően visszaigazolás érkezik az Ön e-mail címére. Megrendelését a Parfumstar.hu webáruházon keresztül küldheti el.
  • Adatait megtekintheti és módosíthatja a "Fiókom" linkre kattintva. Ha bármilyen technikai kérdése merülne fel, vagy nem sikerül a rendelést leadnia, akkor emailben is szívesen állunk rendelkezésére. A webáruház termékei kategóriák szerint vannak rendezve a könnyebb átláthatóság érdekében.  A termék nevére kattintva megjelenik annak részletes leírása. A rendelés feladásához a legfelül található "Kosár " gombra kattintva véglegesítheti. A rendelés menete három részből áll: A szállítási cím résznél adhatja ,meg az Ön személyes  adatait, illetve megjelennek, amit regisztrációkor adott meg. A következő pont a fizetési mód, ahol kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. Az utolsó lépés a rendelés jóváhagyása. Itt láthatja a megrendelt termékeket és a pontos végösszeget. A rendelés véglegesítése a rendelés jóváhagyása gombra kattintva történik. A sikeres rendelés végén a honlap ezt jelzi Önnek, de erről automatikusan generált e-mailben visszaigazolást is kap.
  • A Szolgáltató az Ügyfél megrendelését (ajánlatát) külön elfogadó e-mail útján fogadja el, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről, illetve a várható szállítás idejéről. A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül.

 

4. Garancia, jótállás

4.1 Cégünk minden vásárlásról a hatályos jogszabályoknak megfelelő ÁFÁ-s számlát állít ki, mely a legtöbb esetben egyben jótállási jegyként is szolgál.

A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap jótállást vállalunk. Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt eredeti számlával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezt gondosan őrizze meg. A jótállási felelősséget kizáró feltételek: helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás. Kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Csak bizonyítottan hibás termék kerül kicserélésre. Kérjük, a küldemény átvételekor a futár előtt győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. A küldemény bármilyen feltételezett sérülése esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral a reklamáció, kárrendezés céljából és ezt haladéktalanul jelezze felénk is. A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával kezdődik.

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles írásban (e-mailben) jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

A garancia érvényesítésének helye:

KEOR, s.r.o. - Parfumstar
Koroncói úti major GLS Depo
9000 Győr

Kérjük sima ajánlott levélben, vagy csomagban küldje vissza címünkre számlamásolattal, hibaleírással együtt a terméket. Utánvétes, portós küldeményeket nem áll módunkban átvenni. A visszaküldött termékeket igyekszünk a lehető leghamarabb megvizsgálni és 14 napon belül cserélni vagy a pénzt a vásárló által megadott számlaszámra visszautaljuk.

 

5. Elállás joga

5.1. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Felhasználó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

5.2. Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

5.3. A távollevők között kötött szerződéstől való elállás nem lehetséges, ha a termékből részben fogyasztva volt, illetve ha a termék jellege ezt kizárja, főleg higiéniai okok miatt (például ajakrúzsok, krémek, szempillaspirálok, samponok, kondicionálók, sminkecsetek és egyéb kozmetikumok esetében). Abban az esetben, ha a termék hiányos, sérült vagy láthatóan használt állapotban lett visszajuttatva, az eladó a kár megtérítését igényelheti.

5.4. A szolgáltató a termék visszaérkezését követően a fenti jogszabály értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a Felhasználó részére.

5.5. A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jeleznie kell emailben. Elég megadni a rendelés számát és egy elérhetőséget. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

6. Fizetési feltételek

6.1 Fizetés utánvéttel  

6.2 Fizetés banki átutalással  

7. Szállítási információk

GLS futárszolgálat:

a) Házhoz kézbesítés 1790,00 Ft
b) GLS csomagpont, csomagautomata 1290,00 Ft
   

8. Árak és ÁFA mértéke

Az oldalon feltüntettet árak minden esetben az ÁFÁ-val (27%) növelt bruttó árak.

A Webáruházban szereplő termékképek és készletinformációk tájékoztató jellegűek és a valóságtól eltérhetnek.

 

Kategóriák